nadziewane bułki mięsne
skład / składniki
3
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Potrzebne składniki.
Krok 2:
Przede wszystkim pokrój filet z kurczaka na cienkie talerze, jak na kotlety.
Krok 3:
Każdy kawałek dokładnie posolić i pieprzyć.
Krok 4:
Połóż paluszki krabowe na filecie z kurczaka.
Krok 5:
Następnie połóż kawałek papryki i roztopionego sera na każdym kawałku mięsa.
Krok 6:
Zwiń filet z kurczaka.
Krok 7:
Możesz trzymać je razem wykałaczkami, aby bułki nie rozpadły się podczas smażenia.
Krok 8:
Usmaż bułki mięsne na patelni z jednej strony.
Krok 9:
Następnie z innym.
Krok 10:
Mamy takie nadziewane bułki mięsne.
Krok 11:
Cóż, widok z boku.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser "megle" - 590 kcal/100g
- Ser"Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser"Wiola" - 307 kcal/100g
- Paluszki krabowe - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe Vici soczyste - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Miramar - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70 kcal/100g
- Pierś z kurczaka (filet) - 113 kcal/100g