skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Podchorążek powinien być mięsem.
Krok 2:
Przejdź do gotowania. Dobrze umyj mięso. Posyp solą i mieszanką papryki ze wszystkich stron.
Krok 3:
Kruszymy liście laurowe w dłoni.
Krok 4:
Posyp lavrushką podcherevok i dodaj groszek papryki. Wkładamy tłuszcz do pojemnika z ciasną pokrywką i wkładamy go na noc do lodówki.
Krok 5:
Rano wyjmujemy, od wewnątrz wykonujemy nacięcia, aby mięso nasiąkło podczas pieczenia.
Krok 6:
Przepuszczamy czosnek przez prasę czosnkową i dobrze smarujemy nasz tłuszcz, nie zapominając o pokryciu cięć.
Krok 7:
Teraz składamy podchorążek w ciasną rolkę i owijamy grubą nicią
Krok 8:
W ten sposób.
Krok 9:
Wkładamy rolkę do rękawa do pieczenia.
Krok 10:
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 150 gr. 3 godziny. Godzinę przed gotowością nakłuj rękaw w kilku miejscach na górze, aby mięso się zrumieniło.
Krok 11:
Rozkoszny!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Liść laurowy - 313 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Pieprz czarny groszek - 255 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pieprz mielony czerwony - 318 kcal/100g
- Ziele angielskie - 263 kcal/100g
- Podchorążych wieprzowy - 630 kcal/100g