babeczki Shoko
skład / składniki
6
porcje:
metoda gotowania
ubij Banana, kefir i jajko. Dodaj pozostałe składniki, & nbsp;wszystko wymieszaj. Włóż do foremek, włóż kawałek gorzkiej czekolady do każdej babeczki. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 gr. 40 minut. W razie potrzeby udekoruj czekoladą. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Banany - 89 kcal/100g
- Kefir tłusty - 62 kcal/100g
- Kefir 1% tłuszczu - 38 kcal/100g
- Kefir beztłuszczowy - 30 kcal/100g
- Kefir "Dr beefy" 1,8% tłuszczu - 45 kcal/100g
- Kefir 2,5% tłuszczu - 53 kcal/100g
- Kakao w proszku - 374 kcal/100g
- Czekolada gorzka - 539 kcal/100g
- Soda spożywcza - 0 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g
- Mąka ryżowa - 356 kcal/100g
- Mąka migdałowa - 560 kcal/100g