ryba z sosem musztardowo-miodowym i kawiorem

świetna kolacja dla miłośników zdrowego odżywiania. Kawior jest zawsze pyszny. Tutaj w połączeniu z rybą, sosem musztardowo-miodowym i makaronem jest dla mnie bardzo smaczny)! Korporacja Łatwo I Prosto Prezentuje!!
DietrichAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 10 % 7 g
tłuszcze 14 % 10 g
węglowodany 75 % 52 g
342 kcal
IG: 0 / 70 / 30

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 1 h
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Weź kawałek ryby. Miałem tołpyga. Sól, pieprz do woli i smaku.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Zawijamy go w folię i wysyłamy do piekarnika na 20 minut w temperaturze 200 ° C. wyciągamy z piekarnika, rozkładamy folię i odsyłamy na 10 minut.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Podczas gotowania ryby przygotowujemy sos do ryby. Łączymy miód, musztardę, oliwę z oliwek, dobrze mieszając.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Wyjmujemy rybę z piekarnika i oddzielamy od niej miąższ na małe kawałki.

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Dopraw kawałki ryby sosem. Wszystko dobrze wymieszaj.

  6. Krok 6:

    Krok 6.

    Gotuj gniazda. Kładziemy je na talerzach, w gnieździe kładziemy rybę z sosem ,a na wierzchu kawior. Finita! Smacznego)

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Miód - 400   kcal/100g
  • Makaron, najwyższej jakości, witaminizowany - 337   kcal/100g
  • Makaron, najwyższej jakości, nabiał - 309   kcal/100g
  • Makaron, najwyższej jakości, jajko - 342   kcal/100g
  • Makaron z mąki 1 klasy - 333   kcal/100g
  • Makaron z mąki w / C - 338   kcal/100g
  • Makaron gotowany - 135   kcal/100g
  • Makaron - 338   kcal/100g
  • Pieprz czarny mielony - 255   kcal/100g
  • Kawior z różowego łososia ziarnisty - 230   kcal/100g
  • Kawior łososiowy ziarnisty - 245   kcal/100g
  • Makaron - 135   kcal/100g
  • Oliwa z oliwek - 913   kcal/100g
  • Sól morska - 0   kcal/100g
  • Musztarda Dijon - 143   kcal/100g

Podobne przepisy