ryba z sosem musztardowo-miodowym i kawiorem
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Weź kawałek ryby. Miałem tołpyga. Sól, pieprz do woli i smaku.
Krok 2:
Zawijamy go w folię i wysyłamy do piekarnika na 20 minut w temperaturze 200 ° C. wyciągamy z piekarnika, rozkładamy folię i odsyłamy na 10 minut.
Krok 3:
Podczas gotowania ryby przygotowujemy sos do ryby. Łączymy miód, musztardę, oliwę z oliwek, dobrze mieszając.
Krok 4:
Wyjmujemy rybę z piekarnika i oddzielamy od niej miąższ na małe kawałki.
Krok 5:
Dopraw kawałki ryby sosem. Wszystko dobrze wymieszaj.
Krok 6:
Gotuj gniazda. Kładziemy je na talerzach, w gnieździe kładziemy rybę z sosem ,a na wierzchu kawior. Finita! Smacznego)
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Miód - 400 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, witaminizowany - 337 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, nabiał - 309 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, jajko - 342 kcal/100g
- Makaron z mąki 1 klasy - 333 kcal/100g
- Makaron z mąki w / C - 338 kcal/100g
- Makaron gotowany - 135 kcal/100g
- Makaron - 338 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Kawior z różowego łososia ziarnisty - 230 kcal/100g
- Kawior łososiowy ziarnisty - 245 kcal/100g
- Makaron - 135 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Sól morska - 0 kcal/100g
- Musztarda Dijon - 143 kcal/100g