skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Już kochany Węgierski wędzony i gotowany boczek TM & quot; obrzeża"
Krok 2:
Filet z telapii. Możesz użyć filetów z innych ryb, takich jak sandacz, dorsz, okoń morski.
Krok 3:
Aby przygotować nadzienie, drobno posiekaj cebulę, spasseruj do miękkości na maśle. Pozwól mu trochę ostygnąć. Dodaj starte jajka na twardo, bułkę tartą, sól i czarny pieprz.
Krok 4:
Wymieszaj. Nadzienie jest gotowe.
Krok 5:
Połóż łyżkę deserową nadzienia na filecie rybnym, zwiń. Zawiń w paski boczku.
Krok 6:
Złóż zrazy w naczyniu do pieczenia.
Krok 7:
Posyp przyprawą.
Krok 8:
Włóż do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piec przez około 20 minut, z dobrym piekarnikiem i 15 minut wystarczy.
Krok 9:
Podczas pieczenia zrazy przygotuj sałatkę warzywną: pokrój kapustę pekińską w duże paski. Dodaj pokrojone pomidory i ogórek, zioła. Dopraw oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem do smaku.
Krok 10:
Połóż bułki na talerzu, polej sosem balsamicznym. Włóż sałatkę. Posyp brzegi talerza papryczkami chili. W razie potrzeby podawaj sos majonezowy z grzybami.Smacznego!
Krok 11:
W przekroju. Finita! Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Ogórki świeże - 15 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Kapusta pekińska - 16 kcal/100g
- Boczek gotowany - 447 kcal/100g
- Cebula zielona - 19 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Sok z cytryny - 16 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g
- Sól morska - 0 kcal/100g
- Chili - 40 kcal/100g
- Ocet balsamiczny - 88 kcal/100g
- Bułka tarta - 347 kcal/100g
- Tilapia - 103 kcal/100g