kanapki z wędzoną rybą
skład / składniki
8
porcje:
metoda gotowania
Wytnij cienkie, długie kawałki ryby. Cebulę kroimy w pierścienie , cytryny w cienkie plasterki.
krążki cebuli zalej wrzącą wodą, aby nie były gorzkie.
posmaruj chleb masłem, połóż cebulę, rybę, ćwiartkę plasterków cytryny na wierzchu. Przebij szpikulcem, udekoruj zielenią.
krążki cebuli zalej wrzącą wodą, aby nie były gorzkie.
posmaruj chleb masłem, połóż cebulę, rybę, ćwiartkę plasterków cytryny na wierzchu. Przebij szpikulcem, udekoruj zielenią.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Cytryna - 16 kcal/100g
- Skórka z cytryny - 47 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Biały chleb - 266 kcal/100g