krucha kasza jaglana w powolnej kuchence
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Potrzebne składniki.
Krok 2:
Sortujemy zad, dokładnie spłukujemy.
Krok 3:
Rozłóż płatki w misce multicookera.
Krok 4:
Solim
Krok 5:
Dodaj olej.
Krok 6:
I wlej wodę.
Krok 7:
Wymieszaj, aby sól się rozdzieliła. Gotuj w trybie "kasza" lub " ryż " przez 40 minut. Jeśli twoja multwarka ma mniejszą moc, czas można wydłużyć.
Krok 8:
Podawaj gotową owsiankę z mlekiem. Możesz podawać jako dodatek do mięsa. Smacznego.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Kasza jaglana - 335 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g