skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Potrzebne składniki
Krok 2:
Włóż kawałek masła do miski multicookera
Krok 3:
Ustawiamy program & quot; pieczenie" na 55 minut i pozostawiamy do rozgrzania
Krok 4:
W międzyczasie kroimy filet z kurczaka, tym razem pokroiłam go w kostkę
Krok 5:
Wyślij pokrojony filet do multicookera, który do tego czasu już się rozgrzał, pozostaw do smażenia na 15 minut, w tym czasie trzeba będzie wymieszać 1 raz
Krok 6:
W międzyczasie drobno posiekaj cebulę i pokrój grzyby w cienkie plasterki. Mam boczniaki, więc mam je pokrojone i ugotowane wcześniej, nie trzeba gotować grzybów ze sklepu
Krok 7:
Gdy filet jest lekko usmażony, włóż cebulę z grzybami do miski i smaż przez kolejne 20 minut
Krok 8:
Po 10 minutach mieszamy i widzę, że nie mam już płynu, więc dodaję trochę wody. Jeśli wziąłeś świeże grzyby, najprawdopodobniej będziesz miał za dużo płynu-w takim przypadku możesz otworzyć pokrywkę multicookera na 5-10 minut
Krok 9:
Po określonym czasie dodaj mąkę
Krok 10:
Następnie musztarda
Krok 11:
Trochę Solim
Krok 12:
Wlej mleko lub śmietanę, dobrze wymieszaj i pozostaw do zakończenia programu
Krok 13:
A do jej zakończenia zostało mi 12 minut
Krok 14:
Trzy sery
Krok 15:
Po zakończeniu programu & quot; pieczenie & quot; posyp julienne startym serem i odstaw na program & quot;Podgrzewanie" przez kolejne 5 minut, aby ser się stopił
Krok 16:
Cóż, to wszystko-nasz Julien w powolnej kuchence jest gotowy!
Krok 17:
Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal/100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Boczniaki marynowane - 23 kcal/100g
- Boczniaki świeże - 38 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser Chester 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamere" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser gouda o zawartości tłuszczu 45 % - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pierś z kurczaka (filet) - 113 kcal/100g
- Musztarda gotowa - 418 kcal/100g