owsianka z grzybami w powolnej kuchence na wodzie
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Produkty na owsiankę, pieczarki można zastąpić innymi grzybami.
Krok 2:
Spłucz ryż.
Krok 3:
Obierz i pokrój cebulę
Krok 4:
Oczyść i pokrój grzyby.
Krok 5:
W misce multicookera włóż grzyby, cebulę kawałek masła, 20 gramów.
Krok 6:
Ustaw tryb smażenia i ustaw czas na 15 minut.
Krok 7:
Dodaj ryż, olej do smażonych grzybów. Posolić.
Krok 8:
Dodaj wodę.
Krok 9:
Ustaw program & quot; gaszenie & quot;, czas 1 godz. 20 min.
Krok 10:
Po zakończeniu programu otrzymujemy pyszną owsiankę.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Ryż na parze - 123 kcal/100g