Galaretka Świnia
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
właśnie pokazał pomysł podania galaretki. Galaretowate mięso wlano do plastikowej butelki z wąską szyjką, a uszy i ogon wycięto z szynki, oczy z goździków.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g