Galaretka Świnia

goście mogą być zaskoczeni nie tylko przysmakami, ale także zwykłym galaretką!
swetlana73Author avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 42 % 16 g
tłuszcze 58 % 22 g
węglowodany 0 % 0 g
259 kcal
IG: 0 / 0 / 0

metoda gotowania

czas gotowania: 8 h
właśnie pokazał pomysł podania galaretki. Galaretowate mięso wlano do plastikowej butelki z wąską szyjką, a uszy i ogon wycięto z szynki, oczy z goździków.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Wieprzowina tłusta - 333   kcal/100g
  • Mięso wieprzowe - 357   kcal/100g
  • Wieprzowina-chuda pieczeń - 184   kcal/100g
  • Schab-kotlet z kością - 537   kcal/100g
  • Sznycel wieprzowy - 352   kcal/100g
  • Wieprzowina - ramię - 593   kcal/100g
  • Szynka dzika - 113   kcal/100g
  • Wieprzowina - 259   kcal/100g
  • Sol - 0   kcal/100g
  • Przyprawy suche - 240   kcal/100g

Podobne przepisy