śledzie wędzone bez wędzarni z płynnym dymem
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
pokrój śledzie na porcje.& nbsp;przygotuj płynny dym . Lub zmieszaj gotowy zakup z olejem roślinnym i zalej nim śledzia, odstaw na 1 godzinę.& nbsp;udekoruj zielenią .
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Śledź w oleju roślinnym - 301 kcal/100g
- Śledź w śmietanie - 97 kcal/100g
- Śledź w sosie pomidorowym - 159 kcal/100g
- Śledzie wędzone na gorąco - 215 kcal/100g
- Śledzie marynowane - 192 kcal/100g
- Śledź świeży - 161 kcal/100g
- Śledzie solone - 217 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Cebula zielona - 19 kcal/100g
- Płynny dym - 0 kcal/100g