kanapki natury
skład / składniki
3
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Do gotowania potrzebujemy: 1.Bułeczki z sezamem 2.Mortadela 3.warzywa 4.Ketchup 5.koreańska marchewka 6.arkusze sałaty
Krok 2:
Bułki kroimy napopalam i smarujemy roztopionym serem.
Krok 3:
Połóż arkusze sałaty na wierzchu.
Krok 4:
Na wierzchu wstępnie pod smażoną kiełbasą (kto lubi)
Krok 5:
Polej keczupem na wierzchu.
Krok 6:
Połóż pomidora na wierzchu
Krok 7:
Po włożeniu ogórka
Krok 8:
A na końcu koreańska marchewka. Przykryj połówkami bułek.
Krok 9:
Oto bardzo smaczne hamburgery, które otrzymujemy)
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ogórki świeże - 15 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser "megle" - 590 kcal/100g
- Ser"Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser "Wiola" - 307 kcal/100g
- Kiełbasa"amatorska" - 291 kcal/100g
- Kiełbasa"Ukraińska" - 404 kcal/100g
- Kiełbasa"cukrzycowa" - 254 kcal/100g
- Kiełbasa "doktorska" - 197 kcal/100g
- Kiełbasa dietetyczna - 170 kcal/100g
- Kiełbasa"mleczna" - 252 kcal/100g
- Ketchup - 93 kcal/100g
- Bułka dietetyczna - 242 kcal/100g
- Bułka dietetyczna na sorbitolu - 266 kcal/100g
- Kok - 242 kcal / 100g
- Rzeżucha - 32 kcal/100g