Sałatka Witaminowa
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
umyj i wysusz ogórki i zioła.
drobno posiekaj pióra cebuli, koperek.
liście sałaty są również cięte, ale możesz je złapać rękami, co będzie bardziej przydatne.
ogórki kroimy w półpierścienie.
ser" feta " pokroić w drobną kostkę.
bierzemy wszystkie składniki w dowolnej ilości, jak ktoś lubi, mieszamy, solimy do smaku i doprawiamy oliwą z oliwek.
smacznego!
drobno posiekaj pióra cebuli, koperek.
liście sałaty są również cięte, ale możesz je złapać rękami, co będzie bardziej przydatne.
ogórki kroimy w półpierścienie.
ser" feta " pokroić w drobną kostkę.
bierzemy wszystkie składniki w dowolnej ilości, jak ktoś lubi, mieszamy, solimy do smaku i doprawiamy oliwą z oliwek.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Świeże ogórki - 15 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Ser"feta" - 290 kcal/100g
- Cebula zielona - 19 kcal/100g
- Sałata liściasta - 14 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g