przystawka warzywna" targ drobiowy & amp; quot;
skład / składniki
6
porcje:
gotowanie krok po kroku
cukinię kroimy na kilka części w poprzek, wyjmujemy miąższ, aby dno pozostało.
posiekaj Wnętrze, pokrój również paprykę, cebulę, pomidor.
wszystko smażymy w rastrze.olej. Pokrywamy kubki z cukinii od wewnątrz śliwek.olej, trochę solimy, wkładamy do piekarnika na 20-25 minut w 180 gr. Resztę cukinii kroimy w kółka, zanurzamy w jajku, w mące, smażymy.
do smażenia z pomidorami wkładamy czosnek, majonez, zioła, przyprawy. To jest nadzienie.
napełnij kubki z cukinii nadzieniem, połóż je na liściach sałaty, przykryj smażoną cukinią.
z ogórków-pomidorów robimy byka dla ptaków. Ogórek-nogi i skrzydła, możesz mieć skrzydła ze słodkiej papryki, nogi-z pomidora. Głowy wykonujemy z oliwek i oliwek. Dzioby to marchewka, oczy to kukurydza.
kładziemy głowę na ciele wykałaczką. Dołączamy również nogi i skrzydła. Moja noga pochodzi z łodygi pietruszki.
teraz układamy nasze ptaki na talerzu, dodajemy jeszcze dwa pingwiny z bakłażana.
przekąska na targu ptaków jest gotowa!
posiekaj Wnętrze, pokrój również paprykę, cebulę, pomidor.
wszystko smażymy w rastrze.olej. Pokrywamy kubki z cukinii od wewnątrz śliwek.olej, trochę solimy, wkładamy do piekarnika na 20-25 minut w 180 gr. Resztę cukinii kroimy w kółka, zanurzamy w jajku, w mące, smażymy.
do smażenia z pomidorami wkładamy czosnek, majonez, zioła, przyprawy. To jest nadzienie.
napełnij kubki z cukinii nadzieniem, połóż je na liściach sałaty, przykryj smażoną cukinią.
z ogórków-pomidorów robimy byka dla ptaków. Ogórek-nogi i skrzydła, możesz mieć skrzydła ze słodkiej papryki, nogi-z pomidora. Głowy wykonujemy z oliwek i oliwek. Dzioby to marchewka, oczy to kukurydza.
kładziemy głowę na ciele wykałaczką. Dołączamy również nogi i skrzydła. Moja noga pochodzi z łodygi pietruszki.
teraz układamy nasze ptaki na talerzu, dodajemy jeszcze dwa pingwiny z bakłażana.
przekąska na targu ptaków jest gotowa!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Ogórki świeże - 15 kcal/100g
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Cukinia - 23 kcal/100g
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Bakłażany - 24 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Bazylia świeża - 27 kcal/100g
- Bazylia suszona - 251 kcal/100g
- Goździk - 323 kcal/100g
- Oregano suszone - 306 kcal/100g
- Oregano - 306 kcal/100g
- Tymianek - 101 kcal/100g
- Tymianek suszony - 276 kcal/100g
- Tymianek - 276 kcal/100g
- Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum witaminizowana - 333 kcal/100g
- Mąka pełnoziarnista uniwersalna - 364 kcal/100g
- Mąka krupczatka - 348 kcal/100g
- Mąka - 325 kcal/100g
- Oliwki - 115 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Oliwki - 166 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Kukurydza cukrowa w puszkach - 79 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g