SOS Remoulade
skład / składniki
6
porcje:
metoda gotowania
1. Odmierz wszystkie składniki.
2. Złóż wszystko do miski blendera.
3. Zmiel do uzyskania gładkości.
jeśli nie masz blendera, użyj maszynki do mięsa, aby zmielić korniszony i kapary, lub zmiel je nożem tak drobno, jak to możliwe.
miłego!
P. S. podczas serwowania taki sos Zwykle posypuje się papryką.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Kapary w puszkach - 23 kcal/100g
- Kapary - 23 kcal/100g
- Korniszony - 28 kcal/100g
- Solanka - 1 kcal/100g
- Musztarda gotowa - 418 kcal/100g