sałatka witaminowa z kapustą pekińską i granatem
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotuj niezbędne produkty: ugotuj jajka, umyj kapustę pekińską i koperek i wysusz
Krok 2:
Kapusta pekińska drobno posiekana
Krok 3:
Dodaj drobno posiekany koperek
Krok 4:
Pokrój jajka w średnią kostkę
Krok 5:
Dodaj ziarna granatu
Krok 6:
Dopraw sałatkę z kapusty pekińskiej z jogurtem naturalnym z granatu i ułóż na talerzu.
Krok 7:
Smacznego!
taka sałatka jest koniecznością dla wszystkich! To wygrana-wygrana na każdą okazję!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- "Rastishka" - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Niskotłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Granat - 52 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Kapusta pekińska - 16 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g