sałatka owocowo-jagodowa
skład / składniki
7
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Obierz arbuza i melona, usuń nasiona z miąższu.
Krok 2:
Obrany miąższ arbuza pokroić w kostkę.
Krok 3:
Obrany miąższ melona również kroimy w kostkę.
Krok 4:
Kostki melona, arbuza i...
Krok 5:
Rozłóż winogrona w wygodnym pojemniku w równych warstwach.
Krok 6:
Rozłóż naszą sałatkę owocową w salaterkach i pobierz próbkę.
Krok 7:
Smacznego dla wszystkich!
bardzo smaczna sałatka owocowa z arbuza z melonem na świątecznym stole dla dzieci!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Melon "kantalupa" - 19 kcal/100g
- Melon "kołchoźnica" - 28 kcal/100g
- Winogrona - 65 kcal/100g
- Arbuz - 25 kcal/100g
- Porzeczka czerwona - 39 kcal/100g