Sałatka tabbouleh z ziarnem konopi
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
za pomocą blendera wymieszaj wszystkie warzywa z solą, lekko siekając warzywa.
pomidory kroimy w drobną kostkę.
wymieszaj wszystkie składniki w odpowiednim naczyniu.
włóż do salaterki i podawaj.
można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce nie dłużej niż dwa dni.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Mięta świeża - 49 kcal/100g
- Mięta suszona - 285 kcal/100g
- Mięta - 49 kcal/100g
- Pietruszka - 45 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sok z cytryny - 16 kcal/100g
- Sól morska - 0 kcal/100g
- Ziarno konopi - 373 kcal/100g