skład / składniki
metoda gotowania
1.& amp;nbsp; wołowinę myjemy, kroimy w cienkie paski, układamy w misce. Tutaj wlej sos sojowy i olej sezamowy, wlej cukier i czosnek w proszku, wymieszaj, pozostaw do marynowania.
2. Gotuj funchozę zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, powinna stać się przezroczysta. Następnie & amp; nbsp;
wrzuć go do durszlaka i spłucz pod bieżącą wodą, wróć do rondla. Polej funchozę sosem sojowym i olejem sezamowym, posyp cukrem. 
3. Szybko blanszuj szpinak we wrzącej osolonej wodzie przez 1 minutę. Następnie wyjmij, zalej zimną wodą, ściśnij.
4. Suszone grzyby drzewne wkładamy do pojemnika z ciepłą wodą, & amp; nbsp; odstawiamy na 10 minut. Następnie pokrój grzyby w paski.
5. Obierz marchewki i cebulę, zetrzyj marchewki na koreańskiej tarce do warzyw i pokrój cebulę w cienkie półpierścienie.
6. Przygotowane składniki smażymy osobno na oleju roślinnym: najpierw cebulę do przezroczystości, następnie marchewkę do miękkości, grzyby-3 minuty, & amp; nbsp; wołowinę do całkowitego ugotowania.
7. Łączymy smażone warzywa, wołowinę i grzyby, dodajemy funchozę i szpinak,mieszamy. Smakujemy, w razie potrzeby dodajemy sos sojowy i cukier.
rozłóż naczynie na porcje, posyp sezamem. 
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Szpinak - 22 kcal/100g
- Sos sojowy - 51 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Suszone całe nasiona sezamu - 563 kcal/100g
- Nasiona sezamu łuskane - 582 kcal/100g
- Wołowina-polędwica (stek) - 189 kcal/100g
- Wołowina-polędwica (rostbef) - 381 kcal/100g
- Olej sezamowy - 899 kcal/100g
- Czosnek w proszku - 331 kcal/100g
- Makaron Szklany - 351 kcal/100g
- Grzyby drzewne - 91 kcal/100g