skład / składniki
metoda gotowania
umieść garnek z wodą na kuchence, włóż wieprzowinę do garnka. Gotuj przez 1,5 godziny (dokładnie 1,5 godziny, aby bulion był bogaty).
następnie wyjmij mięso, pokrój je, ponownie opuść na patelnię. Włóż kiszoną kapustę do rondla. Nie wyciskamy kapusty! Dodajemy go wraz z tym sokiem (to cała cecha pysznej zupy). Gotuj przez 40 minut.
obierz, pokrój ziemniaki na patelnię, gotuj, aż cortofel będzie gotowy, wyłącz zupę.
zajmijmy się smażeniem.
pokrój cebulę, trzy marchewki na grubej tarce.
wlej olej na patelnię, podgrzej, usmaż cebulę do miękkości.
kładziemy marchewki na cebuli, smażymy przez 10 minut.
& nbsp;dodaj 2 stół.L. pomidor.makaron, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodaj smażenie do zupy, wymieszaj.
Zieloni, śmietana do smaku.
SMACZNEGO!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Tłuczone ziemniaki - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Pasta pomidorowa - 28 kcal/100g
- Kapusta kiszona - 19 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Olej słonecznikowy - 898 kcal/100g
- Rafinowany olej słonecznikowy - 899 kcal/100g