skład / składniki
gotowanie krok po kroku
wystarczy wypowiedzieć te słowa-czerwona słodka papryka, jak każdy pamięta lato-gorąca i obfita na wszelkiego rodzaju warzywa. Ale w zimnych czasach zawsze jest ich potrzeba. Istnieje przepis kulinarny, który pocieszy większość gospodyń domowych, które lubią rozpieszczać swoją rodzinę. Ugotujesz go bardzo szybko. To jedzenie spodoba się wszystkim!
aby przygotować nasze danie-sałatkę z czerwonej papryki, potrzebujemy oczywiście głównego bohatera tego dania-bułgarskiej czerwonej papryki. A teraz dołączymy do niego coś smacznego i satysfakcjonującego.
więc pokrój pieprz. Jak ciąć? Według własnego uznania. Możesz drobno. I możesz z plasterkami-kto lubi. Dodaj do niego słoik fasoli w puszkach. Może to być czerwona fasola-pasująca do koloru naszego przystojniaka. Ustawiamy i szynki. Jak już mówiłam. Zamiast tego możesz umieścić mięso, paluszki krabowe i wszystko, czego dusza zapragnie. Wymieszaj to wszystko i dodaj starty czosnek i drobno posiekane zielone warzywa. Doprawiamy kwaśną śmietaną i prosimy o litość do stołu!
och i wyszło pyszne! Nawiasem mówiąc, na tej podstawie możesz położyć coś innego-w lodówce zawsze znajdzie się "dodatkowy" produkt. Pomidor, a marynowany ogórek wciąż tu zabrzmi!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser "Chester" 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamere" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser "gouda" 45% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Ser Litewski - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Szynka - 270 kcal/100g
- Szynka wołowa - 133 kcal/100g
- Gotowana szynka - 282 kcal/100g
- Surowa szynka - 270 kcal/100g
- Kiełbasa szynkowa - 242 kcal/100g
- Fasola zielona - 33 kcal/100g
- Fasola - 33 kcal/100g