skład / składniki
gotowanie krok po kroku
wędzone mięso z kurczaka może być używane nie tylko jako osobne gotowe danie, ale także może być częścią innego. Na przykład ugotuj wspaniałą zupę serową z wędzonym kurczakiem. Jedzenie z kuchni rosyjskiej smakuje z przyjemnym dymnym zapachem, niezwykle szybko się gotuje. Obecność pieczarek nadaje całemu daniu pyszny aromat i wyrafinowanie, nawet pomimo tak "demokratycznego" produktu jak ser topiony.
powinniśmy mieć gotowy bulion z kurczaka. Może być wstępnie spawany. Co więcej, weź dla niego zwykłego kurczaka, nie wędzonego. Gotowane mięso można później wykorzystać w innym naczyniu, takim jak sałatka. Ten przepis kulinarny można zasadniczo zmienić według własnego gustu. Jeśli nie masz nic przeciwko kostkom bulionowym, możesz je wziąć.
pokrój ziemniaki w kostkę i gotuj w bulionie z kurczaka. Oddzielnie rozpuść nasz stopiony ser w gorącym bulionie, a następnie wlej powstałą mieszaninę cienkim strumieniem do głównego rondla. Pamiętaj, aby wymieszać. Tutaj wysyłamy posiekane mięso wędzonego kurczaka, grzyby, świeże zioła, sól i przyprawy. Smaż grzanki w niewielkiej ilości oleju roślinnego i włóż je do talerzy z zupą.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Kurczak kategorii i - 238 kcal/100g
- Kurczak II kategorii - 159 kcal/100g
- Kurczak, miąższ bez skóry - 241 kcal/100g
- Kurczaki - 140 kcal/100g
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Tłuczone ziemniaki - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser "megle" - 590 kcal/100g
- Ser"Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser "shavru" (Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser"Wiola" - 307 kcal/100g
- Pory - 33 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Rosół - 15 kcal/100g