jedna woda nie wystarczy, musisz dodatkowo dodać cukier, mleko, śmietanę, masło i inne produkty, które producent zaleci w instrukcji. Będziesz musiał również użyć miksera, ale mniej czasu. Proszek budyniowy należy gotować.
- Skład na opakowaniu często budzi wątpliwości & ndash; tyle & laquo; chemii & raquo;, chociaż w sprzedaży można znaleźć saszetki o stosunkowo naturalnej zawartości. Wydaje się, że właściwą decyzją jest – aby wybrać ostatnią opcję. Nie fakt. Nawet naturalność składników nie gwarantuje, że krem nie zostanie przesłonięty, nie da skrobi i okaże się dobrą konsystencją. To kwestia poszukiwań.
przepisy na suchy krem do ciasta nie różnią się od tradycyjnych sposobów przygotowywania deserów. Za pomocą półproduktu możesz posmarować ciasta i naleśniki, wypełnić ciasta i słodkie rurki, ozdobić kosze z piasku.
jeśli w rezultacie kremowy koncentrat rozczarował, sok z cytryny, kakao, stopiona czekolada, pokruszone jagody, inne produkty, które mogą «przerwać» smak, pomogą naprawić nieudany eksperyment.
245 kcal
2 hours
Przygotuj świąteczną tartę na herbatę! Polizasz palce!
333 kcal
3 hours
Pyszne śniadanie: aromatyczna kawa z bajgli! Bułeczki z suchym kremem to prosty
278 kcal
2 hours30 minutes
Nierealistycznie smaczna i kusząca waniliowa uczta z owocami. Ciasto z suchym
319 kcal
13 hours
Przygotuj proste i pyszne ciasto bez spędzania dużo czasu. Ciasto z suchego
389 kcal
3 hours
Zapach domowych wypieków sprawi, że wieczór będzie naprawdę przytulny. Kawałek
215 kcal
2 hours40 minutes
Oszałamiająca uczta dla dorosłych i dzieci! Gofry z Hongkongu to stosunkowo nowy
192 kcal
2 hours
Takie ciasto z pewnością ozdobi Twój stół! Sezon truskawkowy już wkrótce!