Roladki z indyka z brokułami i fasolą
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
1.Pokrój filety na małe kawałki.
2.Trochę odeprzeć.
3.Połóż brokuły i fasolę na kawałku fileta.
4.Zabezpiecz wykałaczką
5.Jajko wstrząsnąć solą i pieprzem.
6.Zanurz bułkę w jajku.
7.Smażyłem przez 15 minut bez pokrywki.
8.Pokrój na małe kawałki.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Brokuły - 33 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Fasolka szparagowa - 24 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g
- Bułka tarta - 347 kcal/100g
- Filet z indyka - 84 kcal/100g