skład / składniki
metoda gotowania
prawdopodobnie jest niewielu takich ludzi. którzy nie lubią wędzonego mięsa. Tak, nie są zbyt dobre dla naszego zdrowia,ale w końcu nie jemy ich codziennie. I w małych ilościach. W każdym przepisie,w którym jest wędzone mięso, danie nabiera specyficznego przyjemnego smaku. Więc teraz chcę podzielić się jednym przepisem. Mam nadzieję, że będziesz zachwycony.
bierze się zwykły wędzony mostek, ale robimy z niego taki sos z dodatkiem Mango, że nie można oderwać się od tego dania. Teraz na nosie są święta Nowego Roku i Bożego Narodzenia, a Ty możesz za darmo zaskoczyć i zafundować krewnym, przyjaciołom i przyjaciołom to kulinarne arcydzieło. Więc masz już mięso, pozostaje mu zrobić sos. Weź bulion, dodaj do niego
śmietana, chrzan. miód i imbir oraz pokrojone w kostkę mango. Umieść na małym ogniu i gotuj na wolnym ogniu przez pięć minut. Następnie musisz dodać skrobię, aby sos nie był płynny. Podawać razem z mięsem.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Chrzanów - 49 kcal / 100g
- Chrzan tarty z cytryną - 117 kcal/100g
- Chrzan tarty z czosnkiem - 72 kcal/100g
- Chrzan tarty stołowy - 117 kcal/100g
- Imbir - 80 kcal/100g
- Imbir suchy - 347 kcal/100g
- Imbir marynowany - 51 kcal/100g
- Skrobia - 320 kcal/100g
- Mango - 67 kcal/100g
- Rosół - 15 kcal/100g