Koperty z serem
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
pokrój chleb pita na kwadraty o długości około 5 centymetrów .
zetrzyj ser na tarce dodaj drobno posiekany czosnek. Wymieszać.
w chlebie pita włóż dwie łyżki stołowe owinąć tak zrobić ze stalowym chlebem pita.
nasmaruj blachę do pieczenia warzywami i rozłóż koperty z jajkiem. Posyp sezamem. Gotuj w temperaturze 250℃ , aż utworzy się złoty kolor.
smacznego!
zetrzyj ser na tarce dodaj drobno posiekany czosnek. Wymieszać.
w chlebie pita włóż dwie łyżki stołowe owinąć tak zrobić ze stalowym chlebem pita.
nasmaruj blachę do pieczenia warzywami i rozłóż koperty z jajkiem. Posyp sezamem. Gotuj w temperaturze 250℃ , aż utworzy się złoty kolor.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Lawasz ormiański - 236 kcal/100g
- Pita - 277 kcal/100g
- Ser "camembert" 50% tłuszczu - 291 kcal/100g
- Ser "moobacher" - 350 kcal/100g
- Ser "Sainte-agure" - 369 kcal/100g
- Ser "Syriusz Camembert" - 294 kcal/100g
- Suszone całe nasiona sezamu - 563 kcal/100g
- Nasiona sezamu łuskane - 582 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g