zupa z mięsem w powolnej kuchence
skład / składniki
6
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Produkty, których będziemy potrzebować.
Krok 2:
Zetrzyj marchewki, drobno posiekaj cebulę, pokrój mięso na małe kawałki, włóż do miski multicookera i usmaż w trybie "smażenia".
Krok 3:
Ziemniaki obrać w kostkę, grykę opłukać, włożyć do smażenia w multicookerze.
Krok 4:
Wlej wodę, sól, dodaj liść laurowy. Włącz tryb & quot; gaszenie" na 1,5 godziny.
Krok 5:
Dodaj warzywa do talerza do smaku. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Tłuczone ziemniaki - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Kasza gryczana (całe ziarno) - 335 kcal/100g
- Ciemna mąka gryczana - 333 kcal/100g
- Jasna mąka gryczana - 347 kcal/100g
- Kasza gryczana gotowana - 163 kcal/100g
- Gryka - 313 kcal/100g
- Liść laurowy - 313 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g