najlepszy sposób na solenie kawioru-wszystkie przydatne właściwości są zachowane! Najlepszym, najbardziej użytecznym i dość szybkim sposobem solenia kawioru jest" suchy & quot;. Ze względu na to, że kawior nie jest poddawany obróbce cieplnej, zachowuje wszystkie swoje cenne właściwości. Oprócz niewątpliwych zalet kawior solony w ten sposób jest również bardzo smaczny. Świetna opcja na poranną kanapkę-bardzo pożywna!
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny
17
%
8
g
tłuszcze
80
%
37
g
węglowodany
2
%
1
g
352
kcal
IG:
0
/
0
/
100
metoda gotowania
czas gotowania:
2 h 5 min
PT2H5M
1. Przenieś kawior do miski.
2. Wlej cukier i sól do kawioru.
3. Wymieszaj wszystko widelcem-dobrze, ale ostrożnie.
4. Przechowywać w lodówce przez 1,5 do 2 godzin.
gotowe. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy