szczególnie ważne jest spożywanie go na zimno. Jest przydatny w każdej formie, zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Dietetycy zalecają to tym, którzy starają się przestrzegać diety w celu ogólnego wyzdrowienia lub utraty wagi. Przepisy na ryby na zimę & ndash; to niezwykłe sposoby na zachowanie produktu przez długi czas. Można go suszyć, solić, marynować, suszyć i zamykać domowe konserwy rybne. Taka żywność jest znacznie zdrowsza niż ta sprzedawana w supermarketach, ponieważ jest całkowicie naturalna.
pięć najczęściej używanych składników w przepisach:
Produkt | kalorie kcal w 100g | białka G w 100g | tłuszcze G w 100g | węglowodany G w 100g |
---|---|---|---|---|
cukier | 398 | 0 | 0 | 99.7 |
ziarna pieprzu | 255 | 11 | 3.3 | 38.3 |
makrela | 181 | 18.7 | 11.9 | 0 |
cebula | 41 | 1.4 | 0 | 10.4 |
Goździk | 323 | 6 | 20.1 | 27 |
podawaj tę ucztę na wakacje lub na prosty rodzinny obiad. A miłośnicy pominięcia kufla piwa podczas oglądania piłki nożnej na pewno powiedzą & laquo; dziękuję» za suszoną rybę. Przygotowanie tego produktu & ndash; nie jest łatwym zadaniem . Ale jeśli chcesz, każdy może sobie z tym poradzić. Jeśli dokładnie przestrzegasz wymagań i zaleceń wskazanych w przepisie, przestrzegasz proporcji, konsystencji i temperatury, wynik przekroczy najśmielsze oczekiwania i na pewno zachwyci domowników, gości i samego kucharza.