solenie kawioru rybnego
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
w sklepie musisz kupić nieprodukowaną schłodzoną tuszę pstrąga lub żywego pstrąga. Sprzedawca musi się upewnić, że jest z kawiorem. W domu pokrój tuszę i wyciągnij z niej kawior. Nawiasem mówiąc, możesz kupić mrożony kawior w sklepie, który nazywa się yastyk. Ale po ugotowaniu nie smakuje tak dobrze jak kawior z schłodzonego lub żywego pstrąga. Aby uwolnić kawior z folii-to najważniejsze - musisz wziąć plastikowe sito i niejako przetrzeć kawior. W przedsiębiorstwach przemysłowych takie sito nazywa się aksamitką. W takim przypadku filmy pozostaną na sicie.
następnie po prostu Posol kawior i wstaw do lodówki, aż będziesz chciał go wypróbować. Solony kawior pstrąga jest gotowy i zachwyci cię przez długi czas. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Sol - 0 kcal/100g
- Kawior czerwony - 245 kcal/100g