lekko solone ogórki na wodzie mineralnej
skład / składniki
6
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Umyj ogórki, odetnij ogony z obu stron.Na dno patelni rozłóż koperek i czosnek.
Krok 2:
Następnie na przemian warstwa ogórków, warstwa zieleni (na górze zieleń).Dla smaku młody czosnek pokroić w & quot; płatki & quot;.
Krok 3:
Wymieszaj osobno sól + wodę mineralną, zalej ogórki, połóż na wierzchu talerzu, przykryć pokrywką patelnię i wysłać na jeden dzień do lodówka.Ogórki są gotowe!!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ogórki świeże - 15 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda mineralna - 0 kcal/100g