Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny
20
%
1
g
tłuszcze
0
%
0
g
węglowodany
80
%
4
g
21
kcal
IG:
100
/
0
/
0
gotowanie krok po kroku
czas gotowania:
1 h 40 min
PT1H40M
Krok 1:
Przygotowujemy produkty...
Krok 2:
Wszystko kroimy, wkładamy do torby, posypujemy solą, dodajemy ziarna pieprzu. Zawiąż torbę, wstrząśnij i pozostaw w temperaturze pokojowej na 1 godzinę 30 minut (okresowo trawiąc w celu równomiernego solenia).
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
Ogórki świeże -
15
kcal/100g
Czosnek -
143
kcal/100g
Pieprz czarny groszek -
255
kcal/100g
Sol -
0
kcal/100g
Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu -
41
kcal/100g