gorące kanapki z serem i kiełbasą w kuchence mikrofalowej
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
więc słowiki nie karmią bajkami, zaczynajmy? Najpierw pokrój wszystkie składniki. Z reguły w lodówce jest wiele rzeczy) pokrój Bochenek na grube plastry. Kiełbasę w plasterkach, a dla wygody można też w słomkach. Trzy sery na grubej tarce. Pomidory kroimy w cienkie plasterki. Rozbieramy zielenie na gałązki. Ubij 2 jajka, sól i pieprz, zanurz w nich każdy kawałek bochenka i usmaż na patelni.
po ich schłodzeniu kładziemy na nich majonez, a następnie warstwę pomidora, na której kładziemy kiełbasę. Następnie połóż posiekaną paprykę, posmaruj majonezem i posyp tartym serem. Wkładamy to wszystko do kuchenki mikrofalowej na 2-3 minuty. następnie na gorącej kanapce połóż starte jajko na twardo. Możesz wcześniej włożyć trochę majonezu do jajek. Jako osobne drugie danie jest uzyskiwane. Nie będziesz chciał jeść nic więcej. Dobre na śniadanie, na lunch - jako drugie, a także na obiad. Zapomniałem-udekoruj kanapkę zieleniną, zdrową, smaczną i piękną.
po ich schłodzeniu kładziemy na nich majonez, a następnie warstwę pomidora, na której kładziemy kiełbasę. Następnie połóż posiekaną paprykę, posmaruj majonezem i posyp tartym serem. Wkładamy to wszystko do kuchenki mikrofalowej na 2-3 minuty. następnie na gorącej kanapce połóż starte jajko na twardo. Możesz wcześniej włożyć trochę majonezu do jajek. Jako osobne drugie danie jest uzyskiwane. Nie będziesz chciał jeść nic więcej. Dobre na śniadanie, na lunch - jako drugie, a także na obiad. Zapomniałem-udekoruj kanapkę zieleniną, zdrową, smaczną i piękną.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal / 100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser Chester 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamer" o zawartości tłuszczu 40% - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser gouda o zawartości tłuszczu 45 % - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal / 100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal / 100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Sałata liściasta - 14 kcal/100g
- Kiełbasa "amatorska" - 291 kcal/100g
- Kiełbasa "Ukraińska" - 404 kcal/100g
- Kiełbasa"cukrzycowa" - 254 kcal / 100g
- Kiełbasa "doktorska" - 197 kcal/100g
- Kiełbasa dietetyczna - 170 kcal / 100g
- Kiełbasa"mleczna" - 252 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Baton - 273 kcal/100g