Sałatka z fasoli
skład / składniki
8
porcje:
metoda gotowania
gotuj fasolę, ostudź i dodaj do pojemnika.& nbsp;otwórz słoik garnka i dodaj do fasoli.& nbsp;drobno posiekaj kolendrę i wymieszaj z powyższymi produktami.& nbsp;posolić i przed użyciem wsypać bułkę tartą i doprawić olejem.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Groszek zielony świeży - 280 kcal/100g
- Groszek zielony konserwowy - 55 kcal/100g
- Krakersy kremowe - 414 kcal/100g
- Krakersy pszenne - 331 kcal/100g
- Krakersy - 331 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Kolendra Zielona - 25 kcal/100g
- Fasola czerwona - 93 kcal/100g