każde jedzenie gotowane w powolnej kuchence nie tylko uratuje głód, ale także zachwyci najbardziej wymagających smakoszy. Doskonale radzi sobie z przygotowywaniem dań rybnych. Zawartość ogrzewa się równomiernie ze wszystkich stron, minimalizuje prawdopodobieństwo poparzenia. Za pomocą uniwersalnego urządzenia elektrycznego możesz ugotować każdego mieszkańca morza lub rzeki. Głównym zadaniem jest zachowanie ich naturalnej delikatności i soczystości. Aby to zrobić, powinieneś uciekać się do marynowania. Wymieszaj pieprz, bazylię i rozmaryn, natrzyj stek mieszanką, a po 10 minutach napełnij dowolnym osolonym produktem mlecznym. Dzięki inteligentnym funkcjom sprzętu gospodarstwa domowego ryby można szybko smażyć, gotować na parze, dusić lub piec.
pięć najczęściej używanych składników w przepisach:
jeśli gotujesz obiad, korzystając z przepisów na ryby w powolnej kuchence, zwróć uwagę na ważne niuanse: pokrój lekko rozmrożoną tuszę, aby nie stracić pożywnego soku; aby sprawdzić świeżość, wbij nóż w mięśnie za głową: jeśli ryba jest Nieświeża, ostrze będzie pachnieć nieprzyjemnie; jeśli chcesz usunąć ostry zapach błota, dodaj sól i sodę do wody; aby kawałki fileta nie kruszyły się, gotuj na wolnym ogniu w solance ogórkowej; aby Preferencje każdego są inne, ale wszyscy lubią smaczne i zdrowe uczty. A na pięknie podanych talerzach nawet pieczony babka wydaje się wyrafinowany.