Sałatka z serem cowpea i wiśniami

Super witaminowa, niesamowicie pyszna sałatka! Jedz zdrowo i pięknie! To, co kocham fasolę szparagową, to niesamowity smak, sytość, użyteczność i wszechstronność - czego nie można z nią ugotować! A cowpea jest dobra, ponieważ słynie z wysokiej wydajności, doskonałego smaku i wielkich korzyści. Dwie rośliny zapewniają naszej rodzinie zapasy fasoli na całą następną zimę - Zwykle zamrażamy wignę. Przedstawiam wam Moje ulubione danie z niego-pyszne i piękne!
Mila-MilaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 23 % 5 g
tłuszcze 27 % 6 g
węglowodany 50 % 11 g
105 kcal
IG: 100 / 0 / 0

metoda gotowania

Czas gotowania: 20 min

1. Wigno umyć, zalać zimną wodą, umieścić na kuchence na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
2. Dodaj sól, gotuj fasolę przez 4-5 minut, a następnie wrzuć ją do durszlaka, aby uzyskać nadmiar wilgoci.
3. Umyj i pokrój pomidory koktajlowe na połówki.
4. Wymieszaj ocet, oliwę z oliwek, trochę soli, jeśli chcesz - ulubione przyprawy.
5. Włóż wignę do miski.
6. Pokrój fetę i parmezan na talerze, Dodaj do fasoli.
7. Dopraw sałatkę sosem z octu, oleju i przypraw.
8. Ułóż gotową sałatkę na ładnym talerzu i podawaj.

smacznego!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Ser "feta" - 290   kcal/100g
  • Sol - 0   kcal/100g
  • Przyprawy suche - 240   kcal/100g
  • Oliwa z oliwek - 913   kcal/100g
  • Ocet jabłkowy - 14   kcal/100g
  • Parmezan ser 45% tłuszczu - 389   kcal/100g
  • Pomidory koktajlowe - 15   kcal/100g
  • Cowpea cowpea - 90   kcal/100g

Podobne przepisy