skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Na początek w tym przypadku usuń cały płyn z puszki grzybów, wyciśnij je trochę i wyślij na patelnię na nieco ponadprzeciętnym ogniu i nie! oleje, przede wszystkim odparuj całą wodę z grzybów, a dopiero potem możesz dodać olej i usmażyć je. Jeśli używasz świeżych, pokrój je niezbyt drobno i wyślij na gorącą patelnię z olejem roślinnym, natychmiast Posol je, sól pomoże grzybom pozbyć się pozostałego płynu w środku.
Krok 2:
Podczas smażenia grzybów zajmiemy się resztą składników. Przechodzimy do fasoli, jeśli czerwona fasola nie została znaleziona w spiżarni-nie jest krytyczna, możesz użyć białej, ale czerwona jest zwykle twardsza, więc w tej sałatce okazuje się bardziej interesująca. Z fasoli cały sos/osusz, opłucz i nie wysusz dużo, a następnie wyślij do dużej, pięknej i eleganckiej salaterki.
Krok 3:
Przejdźmy do sera, lepiej użyć serów półtwardych, ponieważ bardzo miękki ser może okazać się jedną dużą bryłą, a jeśli grzyby nie ostygną wystarczająco, gdy dodasz je do sałatki, to wszystko, trzymaj się, na pewno zjesz sałatkę z roztopionym serem:) Bierzemy półtwardy ser i pocieramy go na grubej tarce, ser jest podstawą tej sałatki,więc nie żałuj tego i nie bierz najgorszego. Zetrzyj ser-dodaj do salaterki.
Krok 4:
Grzyby, fasola, ser, no cóż, oczywiście nie obyło się bez czosnku, zetrzyj kilka ząbków czosnku na drobnej tarce do salaterki. Nie zastępuj świeżego czosnku w żadnym wypadku suchym, jeśli nie masz świeżego czosnku, biegnij szybko do sklepu!)
Krok 5:
Doprawimy sałatkę majonezem jaki lubisz, do smaku, z ostatnich dobrych chciałbym zauważyć wydaje się & quot; maheev" z suszonymi pomidorami, No bardzo smaczny majonez i bardzo fajnie uzupełnia wszelkie sałatki. Dobrze wymieszaj sałatkę.
Krok 6:
Odpowiadam na twoje pytanie-Nie, Nie zapomniałem o grzybach, po prostu stygną, aby można je było dodać do sałatki, w przeciwnym razie, jak wspomniano powyżej, ser popłynie, a sałatka nie będzie już sałatką. Grzyby ostygły-Dodaj do salaterki i wymieszaj.
Krok 7:
Przechodzimy do części noworocznej, do podania! Użyłem menażki ze sklepu fix price, bardzo zdrowej i nie drogiej, włożyliśmy do niej sałatkę w jednej równej warstwie i lekko ją przyjęliśmy, aby wszystko było na tym samym poziomie, bez guzków.
Krok 8:
Następnie układamy krakersy, idealnie pasują do krakersów, chrupamy bagietkę, idealnie pasują do różnych serów, nie są twarde, że złamiesz zęby, ale miękkie i delikatne.
Krok 9:
A teraz odcinamy gałązki kopru, myjemy je, strząsamy całą wodę i rozprowadzamy, abyśmy mieli takie słodkie gałązki choinki. Jaka Choinka bez zabawek? Aby ozdobić choinkę, użyj granatu, niedrogiej i prostej opcji, cóż, jeśli chcesz czegoś ciekawszego, zastąp granat czerwonym kawiorem, smacznego i Szczęśliwego Nowego Roku!
przyjaciele i tylko czytelnicy, gotuj, próbuj, zaskakuj swoich bliskich!
chciałbym życzyć ci, abyś w Nowym Roku osiągnął wszystkie swoje cele, a ktoś wyznaczył te same cele i spróbował je spełnić! Dąż tylko do najlepszych i nie poprzestawaj na tym!
Szczęśliwego Nowego roku 2020!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Granat - 52 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Krakersy kremowe - 414 kcal/100g
- Krakersy pszenne - 331 kcal/100g
- Krakersy - 331 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Fasola w puszkach - 99 kcal/100g
- Pieczarki w puszkach - 12 kcal/100g