Sałatka Choinkowa-igły

najlepsza dekoracja stołu noworocznego, będzie Rozkosz! Ten przepis Doskonale zajmie miejsce na Twoim noworocznym stole, ale zajmie to tylko chwilę, ponieważ uwierz mi, ta sałatka odleci w mgnieniu oka, prezydent nie będzie miał czasu na zakończenie przemówienia!)
ZhukovmaksimAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 19 % 6 g
tłuszcze 32 % 10 g
węglowodany 48 % 15 g
173 kcal
IG: 13 / 0 / 87

gotowanie krok po kroku

Czas gotowania: 20 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Na początek w tym przypadku usuń cały płyn z puszki grzybów, wyciśnij je trochę i wyślij na patelnię na nieco ponadprzeciętnym ogniu i nie! oleje, przede wszystkim odparuj całą wodę z grzybów, a dopiero potem możesz dodać olej i usmażyć je. Jeśli używasz świeżych, pokrój je niezbyt drobno i wyślij na gorącą patelnię z olejem roślinnym, natychmiast Posol je, sól pomoże grzybom pozbyć się pozostałego płynu w środku.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Podczas smażenia grzybów zajmiemy się resztą składników. Przechodzimy do fasoli, jeśli czerwona fasola nie została znaleziona w spiżarni-nie jest krytyczna, możesz użyć białej, ale czerwona jest zwykle twardsza, więc w tej sałatce okazuje się bardziej interesująca. Z fasoli cały sos/osusz, opłucz i nie wysusz dużo, a następnie wyślij do dużej, pięknej i eleganckiej salaterki.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Przejdźmy do sera, lepiej użyć serów półtwardych, ponieważ bardzo miękki ser może okazać się jedną dużą bryłą, a jeśli grzyby nie ostygną wystarczająco, gdy dodasz je do sałatki, to wszystko, trzymaj się, na pewno zjesz sałatkę z roztopionym serem:) Bierzemy półtwardy ser i pocieramy go na grubej tarce, ser jest podstawą tej sałatki,więc nie żałuj tego i nie bierz najgorszego. Zetrzyj ser-dodaj do salaterki.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Grzyby, fasola, ser, no cóż, oczywiście nie obyło się bez czosnku, zetrzyj kilka ząbków czosnku na drobnej tarce do salaterki. Nie zastępuj świeżego czosnku w żadnym wypadku suchym, jeśli nie masz świeżego czosnku, biegnij szybko do sklepu!)

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Doprawimy sałatkę majonezem jaki lubisz, do smaku, z ostatnich dobrych chciałbym zauważyć wydaje się & quot; maheev" z suszonymi pomidorami, No bardzo smaczny majonez i bardzo fajnie uzupełnia wszelkie sałatki. Dobrze wymieszaj sałatkę.

  6. Krok 6:

    Krok 6.

    Odpowiadam na twoje pytanie-Nie, Nie zapomniałem o grzybach, po prostu stygną, aby można je było dodać do sałatki, w przeciwnym razie, jak wspomniano powyżej, ser popłynie, a sałatka nie będzie już sałatką. Grzyby ostygły-Dodaj do salaterki i wymieszaj.

  7. Krok 7:

    Krok 7.

    Przechodzimy do części noworocznej, do podania! Użyłem menażki ze sklepu fix price, bardzo zdrowej i nie drogiej, włożyliśmy do niej sałatkę w jednej równej warstwie i lekko ją przyjęliśmy, aby wszystko było na tym samym poziomie, bez guzków.

  8. Krok 8:

    Krok 8.

    Następnie układamy krakersy, idealnie pasują do krakersów, chrupamy bagietkę, idealnie pasują do różnych serów, nie są twarde, że złamiesz zęby, ale miękkie i delikatne.

  9. Krok 9:

    Krok 9.

    A teraz odcinamy gałązki kopru, myjemy je, strząsamy całą wodę i rozprowadzamy, abyśmy mieli takie słodkie gałązki choinki. Jaka Choinka bez zabawek? Aby ozdobić choinkę, użyj granatu, niedrogiej i prostej opcji, cóż, jeśli chcesz czegoś ciekawszego, zastąp granat czerwonym kawiorem, smacznego i Szczęśliwego Nowego Roku!

przyjaciele i tylko czytelnicy, gotuj, próbuj, zaskakuj swoich bliskich!
chciałbym życzyć ci, abyś w Nowym Roku osiągnął wszystkie swoje cele, a ktoś wyznaczył te same cele i spróbował je spełnić! Dąż tylko do najlepszych i nie poprzestawaj na tym!
Szczęśliwego Nowego roku 2020!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Granat - 52   kcal/100g
  • Czosnek - 143   kcal/100g
  • Koperek - 38   kcal/100g
  • Krakersy kremowe - 414   kcal/100g
  • Krakersy pszenne - 331   kcal/100g
  • Krakersy - 331   kcal/100g
  • Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502   kcal/100g
  • Majonez lekki - 260   kcal/100g
  • Majonez Prowansalski - 624   kcal/100g
  • Majonez "prowansalski" - 627   kcal/100g
  • Majonez stołowy - 627   kcal/100g
  • Fasola w puszkach - 99   kcal/100g
  • Pieczarki w puszkach - 12   kcal/100g

Podobne przepisy