deser z kiełkującej gryki i granatu
skład / składniki
1
porcje:
metoda gotowania
1. Usuń ziarna z granatu.
2. Włóż miód do kiełkującej gryki, wymieszaj-dobrze, ale ostrożnie.
3. Dodaj ziarna granatu do gryki, ponownie wymieszaj.
4. Dopraw jogurtem naturalnym (lub kwaśną śmietaną).
smacznego i pogodnego dnia!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- "Rastishka" - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Beztłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Granat - 52 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Kiełkująca gryka - 310 kcal/100g