skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotuj wszystkie niezbędne produkty. Zdejmij opakowanie z kiełbas, sera i bułek. Wcześniej umyj i osusz warzywa i warzywa. Przydadzą nam się również: szaszłyki, taśma klejąca, sznurek, papier pakowy, folia spożywcza.
Krok 2:
Z rzodkiewki pokroić różyczki i nawlec na patyczki, paprykę też nawlec na patyk i na wierzch dodać & quot; różyczka"
Krok 3:
Pokrój ser na pół i wbij dwa patyczki w każdą połowę (jest ciężki)
Krok 4:
W pomidorach i bułkach również przyklej patyczki
Krok 5:
Dalej robimy kiełbaski. Przecinamy Duże patyki na pół ukośnie (dla urody), kiełbasy myśliwskie świetnie pasują do kubków waflowych, przyklejamy patyki do wszystkich kiełbas. Plastry zamykamy folią spożywczą.
Krok 6:
Możesz dodać liście pietruszki do beczek
Krok 7:
Zaczynamy zbierać bukiet. Dla dobrego utrwalenia nie żałujemy taśmy klejącej.
Krok 8:
Formujemy bukiet według własnego uznania, dodajemy warzywa, zioła, ser. Trudno fotografować, ponieważ bukiet jest ciężki, należy go mocno trzymać. Gotowy bukiet układamy na arkuszach chleba pita. Naprawiamy taśmą. W takim bukiecie możesz dodać napoje do woli.
Krok 9:
Kończymy projekt. Papier rzemieślniczy i dekoracyjny. Ten bukiet jest przeznaczony dla mojego ukochanego chrześniaka na bal maturalny.
Krok 10:
Jak zgadłam z kolorem! Nawet nie wiedziałam, że będzie na niebiesko... Ale zgadłem jeszcze więcej z zawartością! To było moje pierwsze doświadczenie.
Krok 11:
Jak się cieszę, że wszystko mi się podobało!
"szablonów" nie ma i nie może być. Jedynym przewodnikiem dla ciebie będzie znajomość gustu i upodobań mężczyzny. Im odważniejsze decyzje, tym bardziej oryginalny będzie twój prezent.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Pietruszka - 45 kcal/100g
- Rzodkiewka - 20 kcal/100g
- Cebula zielona - 19 kcal/100g
- Lawasz ormiański - 236 kcal/100g
- Pita - 277 kcal/100g
- Kiełbasa wędzona - 507 kcal/100g
- Pomidory koktajlowe - 15 kcal/100g
- Baton - 273 kcal/100g
- Tartaletki - 514 kcal/100g
- Ser warkocz - 320 kcal/100g