Sałatka z kapustą pekińską i wędzonym mięsem
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
Jajka ugotować i ostudzić. Jajka i wędzone mięso pokroić w kostkę. Posiekaj kapustę pekińską, spuść płyn z groszku i spłucz. Połącz wszystkie składniki sałatki w salaterkach, sól i dopraw majonezem. Sałatka z kapustą pekińską i wędzonym mięsem jest gotowa! Smacznego! Szczegółowy proces przygotowania sałatki znajduje się na filmie.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Groszek zielony świeży - 280 kcal/100g
- Groszek zielony konserwowy - 55 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Kapusta pekińska - 16 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Polędwica wieprzowa - 264 kcal/100g