Salad Masquerade Mask
skład / składniki
8
porcje:
metoda gotowania
1. Ugotuj ziemniaki, buraki i marchewkę i zetrzyj.
2.& nbsp; serce i filet z kurczaka ugotować w osolonej wodzie i drobno posiekać.
3.& nbsp;posiekaj orzechy, ale nie za bardzo, aby poczuć kawałki.& nbsp;suszone śliwki moczyć przez 10 minut w ciepłej wodzie, po czym drobno posiekać.
4.& nbsp;na talerzu narysuj kontur maski . W miejscu, w którym powinny znajdować się szczeliny na oczy, umieść szklankę i bez ich przesuwania rozłóż sałatkę wzdłuż konturu.
1 warstwa filet z kurczaka
2. warstwa ziemniaków
3. warstwa pół marchewki
4th layer Heart
5. warstwa suszonych śliwek
posmaruj każdą warstwę majonezem i posyp orzechami.
6.& nbsp;przykryj sałatkę startymi burakami .& nbsp;ostrożnie odłóż szklanki.& nbsp;Udekoruj pozostałą marchewką, koperkiem i pestkami granatu.
2.& nbsp; serce i filet z kurczaka ugotować w osolonej wodzie i drobno posiekać.
3.& nbsp;posiekaj orzechy, ale nie za bardzo, aby poczuć kawałki.& nbsp;suszone śliwki moczyć przez 10 minut w ciepłej wodzie, po czym drobno posiekać.
4.& nbsp;na talerzu narysuj kontur maski . W miejscu, w którym powinny znajdować się szczeliny na oczy, umieść szklankę i bez ich przesuwania rozłóż sałatkę wzdłuż konturu.
1 warstwa filet z kurczaka
2. warstwa ziemniaków
3. warstwa pół marchewki
4th layer Heart
5. warstwa suszonych śliwek
posmaruj każdą warstwę majonezem i posyp orzechami.
6.& nbsp;przykryj sałatkę startymi burakami .& nbsp;ostrożnie odłóż szklanki.& nbsp;Udekoruj pozostałą marchewką, koperkiem i pestkami granatu.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Tłuczone ziemniaki - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Burak - 40 kcal/100g
- Suszone buraki - 278 kcal/100g
- Buraki gotowane - 49 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Gotowana marchewka - 25 kcal/100g
- Orzechy włoskie - 650 kcal/100g
- Czarny orzech angielski - 628 kcal/100g
- Czarny orzech perski - 651 kcal/100g
- Masło orzechowe - 925 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Śliwka - 227 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pierś z kurczaka - 113 kcal/100g
- Serce baranie - 82 kcal/100g
- Serce wołowe - 96 kcal/100g