decydując się na samodzielne solenie lub gotowanie z nim w inny sposób, wielu początkujących kucharzy i gospodyń domowych boi się skomplikowanego procesu. Takie obawy są całkowicie bezpodstawne: solenie warzyw w domu nie jest trudne. Przepisy na potrawy z papryką Tarkin pozwalają kucharzowi rozważyć ogromną różnorodność różnych opcji realizacji kreatywnej wyobraźni! Doskonałe dodatkowe składniki mogą być startą kapustą, marchewką i czosnkiem.
Najczęściej papryka Tarkin znajduje się w przepisach z tymi pięcioma potrawami:
Produkt | liczba przepisów z kombinacją | kalorie kcal w 100g | białka G w 100g | tłuszcze G w 100g | węglowodany G w 100g |
---|---|---|---|---|---|
Chili | 5 | 40 | 2 | 0.2 | 9.5 |
oliwa z oliwek | 3 | 913 | 0 | 99.8 | 0 |
cebula | 2 | 41 | 1.4 | 0 | 10.4 |
ocet jabłkowy | 2 | 14 | 0 | 0 | 7.2 |
awokado | 2 | 208 | 2 | 20 | 7.4 |
to z nimi to warzywo jest najczęściej solone. Chcąc nadać smakołykowi więcej pikanterii, miłośnicy pikantnych potraw oprócz czosnku lub cebuli dodają pikantne chili. Kapusta kiszona i inne składniki doskonale uzupełniają smak przedmiotu obrabianego, czyniąc go jeszcze bogatszym i jaśniejszym. Ponadto Południowe warzywo jest chętnie marynowane, wrzucane do słoików i zalewane gorącym sosem przyprawowym. W rezultacie osoba otrzymuje smaczne i pachnące danie, którym można ozdobić każdy stół. Uroczyste spotkanie lub skromna Kolacja & ndash; ta uczta jest idealna na każdą okazję.