Brak małych pestek, a także pyszne białe mięso są głównym powodem kulinarnej chwały tej ryby: barwena jest przygotowywana z doskonałych dań rybnych (gotowana i smażona barwena), ale wędzona (szczególnie niepatroszona) i suszona barwena są szczególnie smaczne. Barwena jest również dodawana do sałatek, robi się z niej konserwy.
104 kcal
1 hour20 minutes
Zaskakująco łatwy i pyszny sposób na nakarmienie bliskich! Barwena w kawałkach w
114 kcal
6 hours
Nie próbowałeś jeszcze marynować barweny? Więc zacznij już teraz!
111 kcal
2 hours40 minutes
Pyszna zupa rybna pochodzi ze słonecznego wybrzeża Włoch! Namira autor przepisu
134 kcal
1 hour30 minutes
Takie danie pomoże Ci szybko odzyskać siły po dniu pracy. Łatwo.
214 kcal
30 minutes
Barwena nie próbowała wszystkiego, ale na próżno-ryba jest niesamowicie smaczna
145 kcal
40 minutes
Łatwe przygotowanie pieczonej barweny. Barwena to ryba morska bogata w
164 kcal
45 minutes
Łatwy obiad-pyszny, wyrafinowany! Proste i szybkie gotowanie.
113 kcal
40 minutes
Minimum czasu i najsmaczniejsza ryba na twoim stole! Barwena z warzywami w
136 kcal
1 hour10 minutes
Zdrowe i szalenie łatwe do przygotowania danie! Barwena w całości w piekarniku
142 kcal
35 minutes
Najdelikatniejsze mięso rybne stanie się głównym daniem na stole! Daria autor
137 kcal
1 hour
Delikatna, pikantna, złota rybka! Nikt się nie oprze!
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Drugie danie
- Ryby i owoce morza
- Warzywa
- Owoce jagody
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Pietruszka
- Sól
- Przyprawy suche
- Dania z olejem roślinnym
- Gotowanie
- W piekarniku
- Ryba z ziemniakami w piekarniku
- Drugie z ryb
- Ryba w piekarniku
- Ryba z warzywami
- Barwena
- Warzywa w piekarniku
- Z ziemniaków
- Z cytryn
- Bez jajek
- Przepisy bezmleczne