ciasto z musem – wspaniałe rozwiązanie, które staje się coraz bardziej popularne ze względu na doskonały smak i prostotę. Otwierając przepisy na ciasta musowe, nie można nie podziwiać ich różnorodności i pomysłowości. Aby stworzyć pyszną ucztę, możesz bezpiecznie eksperymentować, dodając różnorodne składniki! Nie myśl, że tylko najbardziej doświadczeni profesjonalni kucharze mogą to zrobić.
pięć najczęściej używanych składników w przepisach:
Produkt | kalorie kcal w 100g | białka G w 100g | tłuszcze G w 100g | węglowodany G w 100g |
---|---|---|---|---|
cukier | 398 | 0 | 0 | 99.7 |
żelatyna | 355 | 87.2 | 0.4 | 0.7 |
masło | 734 | 0.5 | 82.5 | 0.8 |
śmietana tłusta | 337 | 2.5 | 35 | 3 |
śmietana | 300 | 2.8 | 20 | 3.6 |
przygotuj piękny, pyszny i delikatny deser, taki jak & laquo;Black Jack & raquo;, & laquo; Grace & raquo; lub & laquo;Trzy czekoladki & raquo; z jasną glazurowaną powierzchnią jest całkiem w mocy początkującego kucharza. Wykazując cuda wyobraźni, możesz wymyślić słodki & laquo; cud & raquo;, stosując różnorodne składniki: czekoladę, płatki kokosowe, świeże jagody, kawałki owoców, karmel, śmietanę i wiele więcej! Aby uzyskać wspaniałą glazurę, kucharze używają różnych syropów, miodu, skondensowanego mleka lub płynnej czekolady, a następnie dodają żelatynę. W rezultacie na stole pojawia się genialne dzieło sztuki kulinarnej, które rozpala ogromny apetyt!