201 kcal
1 day
Niezwykła, ale bardzo smaczna przekąska. Świetna alternatywa dla kiełbasy!
131 kcal
50 minutes
Smak borowików w tym daniu jest po prostu pyszny! Mięso z grzybami w śmietanie
36 kcal
55 minutes
Przygotuj przepyszną letnią zupę na lunch dla ukochanej rodziny! Barszcz z
46 kcal
2 hours
Klasyczne danie kuchni rosyjskiej na stole! Kapuśniak po Uralsku to kolejna
41 kcal
1 hour
Wersja rybna z rybą w puszkach-szybka i smaczna. Nigdy nie gotowałem wersji zupy
95 kcal
3 hours
Bogate ucho na bulionie koguta z różnymi odmianami ryb! Ucho Koguta to nie tylko
52 kcal
10 hours
Galaretka pokrojona w pierścienie stanie się ozdobą stołu. Galaretka w butelce
194 kcal
1 hour15 minutes
Przygotuj pyszne danie dla rodziny z minimalnym czasem! .
107 kcal
45 minutes
Danie numer jeden kuchni Adyghe-niesamowicie pyszne! Szczypta Adyghe to gęsty
376 kcal
20 minutes
Podstawowy sos na bazie mleka i aromatycznego masła! Pyszny sos mleczny można
169 kcal
40 minutes
Pyszne drugie danie dla całej rodziny). Przepis na to pyszne lekkie danie
112 kcal
20 minutes
Pachnące, pikantne, piękne i spektakularne, na wakacje! Gruzińska fasola phali
55 kcal
1 hour40 minutes
Ta pyszna zupa dobrze rozgrzeje zimą i zaspokoi głód latem. Od dzieciństwa
68 kcal
3 hours
To słynne świąteczne danie wszystkich Żydów. Gotuj pyszne!
31 kcal
50 minutes
Piękne chrupiące marynowane grzyby! Jak pysznie otworzyć słoik z przysmakiem
127 kcal
45 minutes
Niesamowicie delikatna ryba w kremowym sosie beszamelowym! Pieczenie w kawałkach
148 kcal
1 hour30 minutes
Spróbuj tej sałatki, a stanie się częstym gościem na stole. Oryginalna i
128 kcal
12 hours
Pikantny i oryginalny sos do mięsa. I na święta i w dni powszednie!
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Kuchnia narodowa
- Przekąski
- Drugie danie
- Wykrojniki domowe
- Jajka
- Mięso i produkty mięsne
- Warzywa
- Kasze i produkty zbożowe
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Liść laurowy
- Z papryką
- Sól
- Ocet
- Z smalec
- Dania z olejem roślinnym
- Kuchnia rosyjska
- Przekąski zimne
- Przekąski do piwa
- Przekąski mięsne
- Gotowanie
- Smażenie
- Marynowanie
- Na patelni
- Nadziewanie
- Półfabrykaty warzywne
- Półfabrykaty z mięsa
- Marynowanie na zimę
- Mięso mielone
- Z podrobów
- Mięso drobiowe
- Kurczak z warzywami
- Z ziemniaków
- Z cebula
- Przepisy bezmleczne
- Z kaszy manny