Kuchnia kaukaska - 618 domowych pysznych przepisów kulinarnych

Dania każdego narodu są wyjątkowe. Wchłonęli bogate tradycje, bezcenne doświadczenie i spektrum charakterystycznych cech w gotowaniu. a href=" # info "class =" read-more " Czytaj dalej.../a
77 kcal
45 minutes
SOS satsebeli do mięsa
Duma Gruzji jest autorstwa tego sosu! Sos ten można podawać z grillowanym
257 kcal
30 minutes
bułka pita z twarogiem i warzywami
Jasna bułka o bardzo lekkim, dyskretnym smaku. Kulinarny przepis na świetne
30 kcal
30 minutes
sos pomidorowy z kolendrą
Sos pomidorowy ze świeżą kolendrą i czosnkiem! Pyszny, zdrowy i bardzo
42 kcal
45 minutes
adżika z pomidora na zimę bez gotowania paląca
Uniwersalny sos pomidorowo-paprykowy. Nie ma potrzeby gotowania, zachowane są
203 kcal
20 minutes
adżika z zielony pieprz abchaski na zimę
Pikantne i pachnące domowe przygotowanie na zimę! Miłośnicy ostrej zielonej
205 kcal
1 hour30 minutes
Sałatka Tbilisi wołowina czerwona fasola papryka
Piękny, oryginalny, pikantny smak, bez majonezu! Sałatka Tbilisi to świetne
74 kcal
1 hour10 minutes
sos do dolmy
Świeży i pikantny sos jogurtowy dolma! Gotowanie jest proste!
260 kcal
15 minutes
Adżika Gruzińska na zimę
Umiarkowanie pikantna gruzińska adżika jest dobra do każdego dania! Adjika z
52 kcal
30 minutes
Ormianie z czerwonych pomidorów
Pikantne, aromatyczne, pikantne pomidory na przekąskę! Ormianie z czerwonych
295 kcal
30 minutes
sos orzechowy
Najsmaczniejszy biały sos orzechowy! Opatrunek jest prawie uniwersalny; dobrze
75 kcal
30 minutes
Sałatka Batumska z Ivleva
Łatwa sałatka warzywna z niesamowitym gruzińskim dressingiem. Sałatka z
12 kcal
3 days
pomidory po ormiańsku
Soczyste, pachnące, pikantne, jasne, na świątecznym stole! Pomidory po ormiańsku
69 kcal
30 minutes
adżika z gorzkiej papryki i czosnku na zimę
Przepis na prawdziwą piekącą Adjikę! Ostra-ostra!
80 kcal
4 hours30 minutes
Adżika bez chrzanu bez gotowania w języku abchaskim
Adjika w języku abchaskim to bardzo ostry, pikantny sos do mięsa. Adjika w
77 kcal
3 days20 minutes
Adżika z ostrej zielonej papryki z czosnkiem i przyprawami
Lubisz pikantne? Następnie przygotuj zieloną adżikę!
30 kcal
15 minutes
ormiański sos pomidorowy do kebaba z kolendrą
Świetny dodatek do potraw z grilla! Bogaty smak!
52 kcal
3 days
adżika z bazylią i kolendrą po Abchasku bez gotowania
Adjika to bardzo pikantny i zdrowy produkt. Adjika jest oczywiście ostra, ale
55 kcal
1 day50 minutes
przystawka z odciągniętego matsuna (Kamac matsun)
Odciągnięty matsun na śniadanie - dobry nastrój na cały dzień! Kamatz matsun
247 kcal
10 minutes
SOS Chimichuri do mięsa
Wspaniały sos do mięsa ze świeżych warzyw o wyrazistym smaku. Bardzo świeży,
51 kcal
10 minutes
ayran na jogurcie Strona główna
Pikantny napój, który jest przyjemnie orzeźwiający! Daria autor przepisu

kuchnia kaukaska