Dania z kozieradką-18 domowych pysznych przepisów kulinarnych

Pikantna roślina o charakterystycznym gorzkim aromacie przypominającym zapach świeżego siana. Znane pod nazwą "greckie siano", ponieważ suszone krowy uwielbiają roślinę. Nasiona kozieradki mają trójkątny kształt. a href=" # info "class =" read-more " Czytaj dalej.../a
69 kcal
30 minutes
adżika z gorzkiej papryki i czosnku na zimę
Przepis na prawdziwą piekącą Adjikę! Ostra-ostra!
139 kcal
1 hour20 minutes
Czahochbili z kurczaka z ziemniakami na patelni
Pikantny, aromatyczny gulasz z kurczaka. Jakie to pyszne!
78 kcal
2 hours
ahorzhak po ormiańsku na zimę
Pikantny sos na bazie pomidorów! Ormiańska adżika!
141 kcal
3 hours
zupa z zielonej soczewicy z warzywami i mieszanką ziół
Przygotuj niesamowicie pyszne pierwsze danie z bułgarskim smakiem! Dla mnie
112 kcal
3 hours
gęsta zupa grochowa z wędzonymi żeberkami wieprzowymi i imbirem
Bogata i aromatyczna zupa grochowa jest idealna na zimowy obiad, naprawdę. Gęsta
102 kcal
40 minutes
lobio z fasolki szparagowej po gruzińsku
Tradycyjne gruzińskie lobio z zielonej zielonej fasoli. Tradycyjne gruzińskie
96 kcal
1 hour30 minutes
pikantne warzywa
Spróbuj zrobić to pyszne i aromatyczne danie! Pikantne warzywa są przygotowywane
115 kcal
1 hour10 minutes
wątroba królika na patelni
Lubisz gotować królika? Spróbuj ugotować jego wątrobę!
285 kcal
2 hours
chaczapuri z mięsem
Obfite, bardzo smaczne danie kuchni gruzińskiej zachwyci Twoją rodzinę! Istnieje
106 kcal
1 hour30 minutes
wątróbka drobiowa po królewsku pieczona
Pyszne, delikatne i bez większych kłopotów! Spróbuj I ty!
112 kcal
14 days
basturma wieprzowa w domu
Solone, a następnie dobrze suszone surowe mięso. Przygotowanie basturmy
61 kcal
27 days30 minutes
basturma wołowa według klasycznej Ormiańskiej receptury
Świetną suszoną wołowiną w domu jest basturma. Powiemy Ci, jak zrobić basturmę
162 kcal
20 days4 hours50 minutes
pastrami wołowymi
Najsmaczniejszą przekąską na przyjazne spotkania jest pikantne suszone mięso!
117 kcal
22 days
basturma z wołowiny w domu po ormiańsku
Idealna przystawka mięsna na każdy świąteczny stół! Basturma wołowa po ormiańsku
122 kcal
30 days
basturma po ormiańsku z wołowiny
Bardzo smaczne mięso delikatesowe kuchni ormiańskiej. Kuchnia ormiańska zawsze
97 kcal
20 days6 hours40 minutes
basturma z łosia
Świetna przekąska do piwa lub wina - suszone pikantne mięso! Przygotuj!
284 kcal
12 hours30 minutes
chaman
Przyprawy można kupić w sklepie, ale domowe są o wiele smaczniejsze! Chaman to
50 kcal
2 days12 hours
słone śliwki na zimę
Dość niezwykły pikantny kęs! Niewiele gospodyń domowych wie, jak gotować słone

Opis