182 kcal
3 hours
Pyszne, obfite danie mięsne zapożyczone z kuchni węgierskiej. To danie po raz
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Świąteczny stół
- Kuchnia narodowa
- Stare przepisy
- Drugie danie
- Jajka
- Mięso i produkty mięsne
- Warzywa
- Mąka
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Alkohol
- Czosnek
- Z papryką
- Pietruszka
- Sól
- Tymianek
- Kminek
- Koperek
- Z smalec
- Zakupione wino
- Kuchnia ukraińska
- Kuchnia węgierska
- Gotowanie
- Duszenie
- Duszone warzywa
- Drugie z mięsa
- Jajka z pomidorami
- Jaja kurze
- Z wieprzowiny
- Z wołowiny
- Z podrobów
- Wędliny
- Z marchwi
- Z ziemniaków
- Z pomidora
- Ze słodkiej papryki
- Z cebula
- Przepisy bezmleczne