61 kcal
27 days30 minutes
Świetną suszoną wołowiną w domu jest basturma. Powiemy Ci, jak zrobić basturmę
233 kcal
1 hour20 minutes
Zjedz rumianą, delikatną bułkę mięsną i nie chcesz deseru. Smacznie.
141 kcal
10 days
Nie tylko mięso, ale prawdziwy przysmak! Wszechstronny przepis, który możesz
113 kcal
4 days15 minutes
Lekki, aromatyczny, pikantny, z najbardziej konwencjonalnych potraw! Jerky
231 kcal
5 days
Car to ptak przygotowany według receptury tureckiej grupy etnicznej. Tatarzy
336 kcal
17 days
Dobra przekąska do każdego stołu! Zaskocz gości, zachwyć bliskich!
184 kcal
25 days
Bardzo nietypowe, smaczne, świetna przekąska. Cały przepis na suszoną kaczkę
36 kcal
10 days
Suszone, puste miejsca, ciekawy przepis, niezwykłe. Przepis na suszoną
104 kcal
2 hours50 minutes
Niezbyt skomplikowany, ale bardzo smaczny przepis. Dobra przekąska.
162 kcal
20 days4 hours50 minutes
Najsmaczniejszą przekąską na przyjazne spotkania jest pikantne suszone mięso!
232 kcal
10 days
Naturalna, pikantna i umiarkowanie pikantna przekąska! Stary przepis!
103 kcal
6 days
Dietetyczna zimna przekąska z piersi kurczaka. Basturma z fileta z kurczaka jest
117 kcal
22 days
Idealna przystawka mięsna na każdy świąteczny stół! Basturma wołowa po ormiańsku
254 kcal
30 days
Niezrównanie smaczne, pikantne, jedzenie bogów na świątecznym stole! Nie ma nic
102 kcal
3 days
Gotowanie jest proste, okazuje się ciekawą i smaczną przekąską. Domowy Deli z
126 kcal
22 days1 hour20 minutes
Przysmak mięsny o najdelikatniejszym smaku i niezrównanym aromacie! Co może być
89 kcal
12 days1 hour15 minutes
Jest Konin, ale nie wiesz co z nim zrobić? Przygotuj basturmę!
144 kcal
11 days1 hour40 minutes
Świetna przekąska z mięsa indyka - zarówno na świątecznym stole, jak i w dni
47 kcal
7 days
Domowe przekąski są zawsze lepsze niż kupione w sklepie. Naucz się robić
240 kcal
5 days
Pyszne danie mięsne nie pozostawi obojętnym żadnego smakosza. Daria autor
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Świąteczny stół
- Kuchnia narodowa
- Przekąski
- Wykrojniki domowe
- Mięso i produkty mięsne
- Mąka
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Czosnek
- Kozieradka
- Z papryką
- Sól
- Sumak
- Kuchnia kaukaska
- Przekąski zimne
- Przekąski do piwa
- Przekąski mięsne
- Panierka
- Suszenie
- Przepisy na 8 marca
- Półfabrykaty z mięsa
- Z wołowiny
- Przepisy bezmleczne