291 kcal
2 days
Solony łosoś to pyszna, delikatna przekąska, odpowiednia na wakacje! Serj40
134 kcal
3 days
Domowa solona ryba do ulubionych kanapek. Lucy autor przepisu
136 kcal
2 days15 minutes
Solony łosoś to świetna przekąska i składnik sałatek! Evga autor przepisu
152 kcal
1 hour40 minutes
Najdelikatniejsza przekąska z łososia zaskoczy nawet smakosza! maraly autor
169 kcal
1 day
Prosta i wykwintna domowa przekąska z łososia. Lekko solona czerwona ryba to
141 kcal
1 day10 minutes
Domowe solone ryby do ulubionych kanapek i sałatek. Czas gotowania 1 godzina.
181 kcal
3 days
Cudowna, delikatna, rozpływająca się w ustach ryba! Gravlax to danie rybne,
149 kcal
1 day30 minutes
Jasna, smaczna i pożywna przekąska z czerwonej ryby. Delikatny smak jasnych
140 kcal
2 days
Doskonały przysmak i przystawka na świąteczny stół! Solony zgodnie z tym
210 kcal
3 days1 hour10 minutes
Brzuszki łososia w pikantnej solance. Przygotuj przysmak własnymi rękami!
189 kcal
2 days
Małosolny łosoś jest prosty w przygotowaniu, a wynik jest doskonały! Gotowanie
166 kcal
11 hours30 minutes
Najlepsza przekąska z czerwonej ryby! Pyszne i bardzo proste!
86 kcal
1 hour
Ekspresowe solenie różowego łososia jest szybkie i smaczne! Jak wiadomo, różowy
138 kcal
4 days10 minutes
Najsmaczniejszy delikatny łosoś jest dobry jako przekąska, ale możesz dodać
140 kcal
1 day4 hours50 minutes
Solej najsmaczniejszą rybę z łososia i udekoruj jej świąteczny stół! Coho jest
82 kcal
1 day30 minutes
Przygotuj lipień niesamowicie pyszny dzięki temu przepisowi! Mówią, że lipień
156 kcal
2 days
Bardzo nietypowe, smaczne, do kanapek, oszczędne. Świetny przepis na małosolnego
138 kcal
3 days10 minutes
Miłośnicy ryb zostaną podbici! Proste, szybkie i gustowne!
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Kuchnia narodowa
- Przekąski
- Wykrojniki domowe
- Ryby i owoce morza
- Słodkie
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Musztarda
- Z papryką
- Sól
- Koperek
- Ocet
- Dania z olejem roślinnym
- Kuchnia szwedzka
- Przekąski zimne
- Przekąski do piwa
- Kiszenie solenie
- Półfabrykaty rybne
- Marynowanie na zimę
- Czerwona ryba
- Przepisy bezmleczne
- Cukier